Sportlovet är runt hörnet och vi har kommit långt med vårt innehåll denna termin. Nu kör vi hårt sista veckan med massor av rörelse!!

Nu på torsdag är det dags för skridskodag på Spånga IP. Mer information kring detta har gått ut genom veckobreven men om ni vill läsa om det igen eller inte har fått den informationen kan ni klicka här. Ni hittar även den pedagogiska planeringen genom att klicka här.

På våra vanliga schemalagda lektioner möter ni eleverna Vilhelmina och Aina från 6A som ska hålla i kampsport. Fokus kommer att ligga på parövningar där ni får testa på olika rörelser från Kickboxning.

Vi kommer skuggboxas, lära oss vad cross, hook, jabb och uppercut är.

Målen som tjejerna har planerat att innehållet ska utveckla är säkerhet, anpassade rörelser och styrkan ligger i tekniken. Ni kommer att bli bedömda i hur väl ni anpassar era rörelser efter aktiviteten och hanterar säkerheten.

Jag vill också passa på att påminna er om att fortsätta ställa frågor om er personliga utveckling. Ni kommer givetvis att fortsätta få återkoppling innan, under och efter de arbetsområden ni möter under terminen.

Nu kör vi!!!